Tři naprosto báječné , české výrobky

15.04.2011 15:53
Znáte Aquamid Benefeed ?
 
 www.benefeed.cz   stránky  speciální výživy zvířat společnosti AQUAMID s.r.o.
 
Vysoká účinnost  výrobků je dána výhradně použitím látek přírodního charakteru a speciální technologií výroby.
 
 I když jsou tyto výrobky zařazeny mezi krmiva, ve skutečnosti je jejich použití někde "v mezeře" mezi krmivy a veterinárními léčivy.
 
Pro naše čtyřnové přátelé nabízí 3 skvělé výrobky a to :
 
KARNIVIT forte -
 
naprosto vyjímečný přípravek zlepšující reprodukci ve Vašem chovu. Ideální po operacích, při metabolické zátěži, po porodu, výstavách, závodech apod. Výborný pro podporu srdeční činnosti u zatížených, starých nebo nemocných psů, je vhodný také pro redukci hmotnosti.
Obsahuje specifický komplex látek zlepšujících reprodukci psů ve Vašem chovu. 
Všechny aktivní látky jsou ve formě, která zajistí maximální účinnost každé z nich.
 
KARNIVIT FORTE  u psů podporuje spermatogenezi, protože zvyšuje kvalitu ejakulátu, zejména množství spermií a jejich pohyblivost. U fen dochází k lepšímu oplodnění a následně pak i lepšímu vývoji plodů. Štěňata se díky KARNIVITU FORTE  rodí s vyšší hmotností, imunitou a vitalitou, což se pozitivně projevuje na jejich zdravotním stavu a vývoji v dalším období jejich života.
 
KARNIVIT FORTE  je vhodné podávat mladým štěňatům již po narození, udržuje se tak jejich vyšší vitalita a imunita, což se projevuje i na jejich menší úmrtnosti, protože štěňata nemají vytvořenou schopnost syntezovat L-karnitin v organismu.
 
KARNIVIT FORTE  také snižuje ukládání tuků v tkáních a pomáhá přeměňovat mastné kyseliny na energii. Zvyšuje vitalitu a odolnost psů. Snižuje hladinu kyseliny mléčné v buňkách, snižuje degeneraci svalů a chrání buněčné membrány. Zkracuje nutnou dobu odpočinku po intenzívní zátěži (operace, porod,  výstava, závody apod.), podporuje metabolismus jater a aktivitu srdeční a příčně pruhované svaloviny.
 
 
CHONDROXAN 
Pro zdravé klouby a pohybový aparát
Brání poškození a snižuje opotřebení kloubů u psů. U fyzicky zatížených psů, starých psů, u psů velkých plemen apod. dochází k velké zátěži kloubů, která se následně projevuje snižováním jejich agility. Účinná a včasně podaná kloubní výživa tomu předchází.
 
ELEKTROLYT 
Pro rychlou regeneraci sil  (vynikající v horkých dnech )
Přesně vypočtený a dlouhodobě ověřený poměr účinných látek rychle a účinně pomůže psům v regeneraci sil po náročném závodě, výstavě, operaci či jiné fyzické zátěži nebo stresu. Pomůže k vyrovnání tekutin v buňce, na minimum zkrátí svalovou únavu.
 
Všechny výrobky používáme a nedáme na ně roky dopustit .